Zyra e OKB-së për të Drejtat e Njeriut: Izraeli po vendos kufizime të paligjshme për ndihmën në Gaza

Zyra e OKB-së për të Drejtat e Njeriut ka thënë se Izraeli është duke vendosur kufizime të paligjshme për ndihmën humanitare për Gazën

Zëdhënësja Ravina Shamdasani tha se ushtria izraelite vazhdon të shkatërrojë infrastrukturën civile.

“Izraeli vazhdon të vendosë kufizime të paligjshme në hyrjen dhe shpërndarjen e ndihmës humanitare dhe të kryejë shkatërrim të gjerë të infrastrukturës civile”, është shprehur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *