Tri ndeshje sot në Kampionatin Evropian, kush me kë do të përballet?

Sot në kuadër të Kampionatit Evropian do të zhvillohen tri ndeshje.

Duke filluar nga ora 15:00, në “Munich Football Arena”, Sllovenia do të ndeshet me Serbinë.

Ndërkaq në “Frankfurt Arena” duke nisur nga ora 18:00, Danimarka ka përballë Anglinë.

E ndeshja e natës, nga ora 21:00, në “Arena AufSchalke”, ballë për ballë janë Spanja me Italinë.

Nga grupi C janë ndeshjet Slloveni – Serbi, si dhe Danimarkë – Angli.

E nga grupi B është Spanja dhe Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *