Kasami: Ne jemi fitues të votës shqiptare, BDI-në e fitojmë më 8 maj!

Bilall Kasam nga Opozita Shqiptare VLEN tha se ata janë fitues të votave shqiptare e jo si BDI me vota të komuniteteve të tjera.

“Jemi fitues të votës shqiptare. BDI ka blerë votat e komuniteteve. BDI me këto sjellje humbi legjitimitetin për shqipatrët. Më 8 maj në fitojmë dhe BDI-në do ta mundim. BDI mbron vlerat kriminale. Ja vlejti sot dhe do të ja vlej gjithmonë”, tha Kasami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *