Blinken mbërrin në Doha të Katarit

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken tashmë ka mbërritur në Doha, kryeqytetin e Katarit.

Ai u largua nga Jordania dhe është planifikuar të takohet me emirin dhe me kryeministrin e Katarit, shkruan Sky News.

Blinken më pas pritet të mbajë një konferencë shtypi përpara se të fluturojë për në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *