Ushtria izraelite: 15 ushtarë janë plagosur në Gaza dhe afër kufirit me Libanin në 24 orët e fundit

Ushtria izraelite thotë se 15 ushtarë të tjerë janë plagosur në Gaza dhe afër kufirit me Libanin gjatë 24 orëve të fundit.

Kjo ushtri tha se 11 ushtarë u plagosën në betejat tokësore në Gaza dhe katër pranë kufirit të Izraelit me Libanin.

Sipas shifrave të fundit ushtarake, të paktën 626 trupa izraelite janë vrarë dhe 3 mijë e 494 janë plagosur që nga 7 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *