Vrasje në Bogovinë të Tetovës, autori arrestohet nga Policia

Një vrasje sapo ka ndodhur në Bogovinë të Tetovës. Bëhet fjalë për dy persona të rritur të cilët janë përfshirë në një konflikt që më pas ka eskaluar në vrasje!
Policia e Tetovës ka arrestuar personin i cili ka kryer vrasjen, dhe për momentin janë në terren organet kompetente si policia dhe Prokuroria të cilët po kryejnë hetimet.!
Pritet që së shpejti të ketë konfirmim zyrtar edhe nga MPB lidhur me rastin tragjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *