Koreja e Veriut dërgon sërish balona me mbeturina në Korenë e Jugut

Koreja e Veriut  dërgoi rreth 600 balona që transportonin mbeturina në Korenë e Jugut gjatë natës, tha Seuli të dielën, në lëvizjen e fundit të Phenianit për të zemëruar fqinjin e tij rival.

Balonat që mbanin mbeturina, si bishta cigaresh, pëlhura, letra të mbeturinave dhe plastikë, u dërguan në të gjithë kryeqytetin, sipas Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Koresë së Jugut.

Në të njëjtën deklaratë thuhet se ushtria po monitoron pikën prej nga janë nisur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *