Vrasje e dyfisht në Maqedoninë e Veriut

Mbrëmjen e sotme në një qytet të pjesës lindore të Maqedonisë ka ndodhur një vrasje e dyfishtë.

Një grua 37-vjeçare me thikë ka vrarë burrin e saj dhe më pas vjehrrin, babanë e burrit të saj.

Sipas informacioneve të 24info.mk, shkaku i vrasjes ishte një zënkë familjare. Gruaja është arrestuar dhe ndodhet në stacionin policor, ndërsa priten më shumë informacione nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *