Taravari: Ky vend meriton më në fund një Qeveri që të punojë për njerëzit!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari thotë se në qeverinë e re do të punojnë njerëz me kredibilitet të lartë dhe profesionalizëm.

“Ky vend meriton më në fund një Qeveri që të punojë për njerëzit!”, ka shkruar Taravari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *