Shqiptarët kishin nevojë të çliroheshin nga kërcënimet e Ali Ahmetit

Shkruan: Rexhail Ramadani

Shqiptaret ne Maqedoni nuk kishin nevoje shume per ndryshime kushtetutese qe kane te bejne me identitetin dhe kulturen maqedonase dhe historin e tyre kishin nevoje PER DEMOKRACI, te cliroheshin nga KERCENIMET e pushtetit te Ali Ahmetit te krijojne nje DEMOKRACI KONKURUESE te konkurojne me vlera personale dhe jo gjithmone nje grup parazitesh te shfrytezojne sintagmen UCK , UCK e ta vjedhin ne menyre te pameshirshme popullin e tyre.

BE dhe SHBA ke te dojne ta integrojne ne BE e integrojne pa e pyetur askend, por ka krize brenda BE se qe i le ne kete gjendje status quo …sepse se ka ne plan ti integroje…sepse BE ka krize te brendshme financiare, gjeopolitike dhe eshte ne nje lufte me Rusine.

KING MAKER TE POLITIKES NE BALLKAN JANE SHBA DHE BE te cilat kane marre pjese ne te gjitha proceset POLITIKE si negociator, si pale qe kabere presion per ndryshime, per ndryshimet qe jane bere.

PER DEMOKRACI kontriboi POPULLI shqiptar dhe rinia qe krijoi nje shpir te rezistences., keto parti te vogla qe secila luftonte per egzistence z. KURTI i bashkoi ne nje Front opozitar.

Edhe vendosmeria e Mickovskit per ti marre Opoziten ne Qeveri

BDI te dekriminalizohet njehere…pastaj te kthehet ne nje parti normale dhe te konkurojne me VLERA PERSONALe.

Pastaj per temen e kercenimit nga nacionalizmi maqedonas nuk mund te na bejne ders njerez qe kane punuar per sigurimin shteteror..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *