Rivotime në 7 vendvotime

Në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore do të rivotihet në 7 vendvotime

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore. Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit Evropian për rivotim në Zhelinë, Strugë, Ohër, Krushevë dhe Dollnen. Gjykata Administrative të gjitha ankesat i ka vlerësuar si të pabaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *