Kurti bën homazhe në pllakën përkujtimore të Enver Zymberit në Zubin Potok

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot gjatë ditës ka qëndruar në komunat veriore të vendit.

Ai ka vendosur lule në pllakën përkujtimore të heroit të Kosovës, Enver Zymberit, në Zubin Potok.

Kurti për takime dhe vizita ishte në Leposaviq dhe Zubin Potik. Atje, ai u pritu nga kryetarët e komunave, Lulzim Hetemi dhe Izmir Zeqiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *