Kovaçevski: LSDM-së i është dhënë një goditje e rëndë

Lideri i LSDM-së Dimitar Kovaçevski në fjalimin e sotëm tha se LSDM-së i është dhënë një goditje e rëndë nga qytetarët, anëtarësia dhe simpatizantët e partisë.

Kovaçevski bëri thirrje për analizë të menjëhershme të partisë dhe mbajtjen e kongresit raportues me qëllim të konsolidimit të plotë të gjithë partisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *