Billbord reklamues nga një parti politike qëndron në oborrin e Gjimnazit të Kumanovës

Billbord reklamues nga një parti politike qëndron në oborrin e Gjimnazit të Kumanovës “Sami Frashëri” ku vazhdon të jetë i hapur Vendvotimi 1019 dhe autoritet nuk ndërmarrin masa, ndonëse është shkelje sipas Kodit Zgjedhor dhe është e dënueshme si për partinë ashtu edhe për institucionin që nuk reagon. /Alsat.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *