Arrestohen 17 përfaqësues të policisë së burgjeve

17 pjesëtarë të policisë së burgjeve janë arrestuar mëngjesin e sotëm në një aksion të Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsion dhe MPB-së.

Nga Prokuroria konfirmojnë se ka pasur një aksion të tillë dhe se janë arrestuar 17 persona dhe për një kohë të shkurtër do të dalin me më shumë detaje rreth aksionit në fjalë.

Sipas informacioneve jozyrtare, aksioni ka të bëjë me arratisjen e një të burgosuri dhe nuk ka të bëjë me bastisjet e javës së kaluar në burgun e “Idrizovës”.

Raportohet se pjesëtarët e dyshuar të policisë së burgjeve tashmë janë dërguar në Gjykatën Themelore Penale në Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *