Ambasadori Rohde uron 75-vjetorin e NATO-s

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, me anë të një postimi në platformën X, uroi NATO-n për 75 vjetorin e themelit.

“Urime NATO-s, aleanca më e fortë dhe më e suksesshme në histori, siç ka thënë dhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s sot – duke siguruar me sukses paqen dhe stabilitetin edhe në Kosovë përmes KFOR-it, që operon këtu për gati 25 vjet”, shkroi Rohde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *