Zhvillimet politike – Ali Ahmeti mbledh Kryesinë e BDI-së!

Në Reçicë të Vogël, mblidhet Kryesia e BDI-së.

Ali Ahmeti ka thirrur strukturat e partisë pas zhvillimeve të fundit në skenën politike në vend, paralajmërimet që vijnë nga VMRO-DPMNE-ja për nisjen e negociatave me partitë e opozitës por edhe pretendimet e tij se VMRO-DPMNE-ja do të ketë 61 deputetë.

Pritet që në këtë mbledhje të analizohet rezultati zgjedhor por që integristët të dalin edhe me qëndrimin e tyre rreth formimit të qeverisë së ardhshme nga VMRO-DPMNE-ja dhe si ka për t`u pozicionuar BDI-ja rreth gjithë këtyre zhvillimeve.

Artikulli paraprakBorrel dhe Varhelji: Maqedonia e Veriut të zbatojë angazhimet e pazgjidhura me përbërjen e re

Artikulli tjetërPetkoviq akuzon Kosovën për “shkaktim krizash”

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI

Lajme

BE: Qeveria e re maqedonase të avancojë rrugën drejt integrimit

Lajme

Përbërja e re qeveritare do të ketë 30 deputetë shqiptarë

Lajme

Borrel dhe Varhelji: Maqedonia e Veriut të zbatojë angazhimet e pazgjidhura me përbërjen e re

RRETH NESH“Lajm” është paraqitur në hapësirën mediale në Maqedoni në prill të vitit 2005 dhe sot është e përditshmja më e vjetër shqiptare që mbijeton në treg. Përmbajtjet e veta i mbështet në konceptet evropiane të informimit. Përmbajtjet e gazetës “Lajm” janë dinamike, nga sfera politike, ekonomiko-financiare, historike, akademike, sociale, kulturore, muzikore, argëtuese, sportive, etj.. Falë përkushtimit dhe profesionalizmit, “Lajm” sot është ndër mediat më të besueshme dhe më me ndikim në vend. “Lajm” zhvillohet vazhdimisht, me potencial njerëzor dhe teknologji moderne. Gazeta “Lajm” është krijuar që të qëndrojë dhe të mbetet një emër i dallueshëm në hapësirat ballkanike dhe evropiane. Ueb faqja zyrtare e gazetës “Lajm”, www.lajmpress.org është një ndër portalet më të njohur në Maqedoni.

Na kontakto: lajm.sk@gmail.com

We use coo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *