Sulmohet në objektin e tij hotelierik 38 vjeçari nga Çegrani

Më datë 02.07.2024 në ora 23.30 në DPB-Gostivar, personi S.I.(38) nga Çegrani i Gostivarit ka raportuar se rreth orës 20.30 deri sa ishte në vendin e punës në një objekt hotelierik në fshat, është sulmuar fizikisht nga bashkëfshatari i tij E.I. Janë ndërmarrë masat për të pastruar dhe dokumentuar rastin.TS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *