Raportohet për organizim të transportit për votuesit, reagojnë nga Policia në Kumanovë

Në SPB Kumanovë ka denoncime anonime që persona rë panjohur po organizojnë transpot për votuesit nga shtëpitë e tyre në vendvotime.

Sipas policisë,  rasti është duke u hetuar dhe nëse vërtetohet mund të kualifikohet si vepër penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *