Prokuroria e Maqedonisë heton rastin e mbylljes së sallave kirurgjike

Ministria e Shëndetësisë njoftoi Prokurorinë Publike për mbylljen e sallave kirurgjike në Qendrën Klinike “Nënë Tereza” dhe u pranua nga prokurori publik.

“Do të ndërmerren masa në mënyrë që të vërtetohet nëse ka elemente të veprës penale”, thonë nga PTHP.

Nga kjo Prokurori theksojnë se po veprojnë vetëm nëse ekziston vepra penale.

Për gjendjen në Qendrën Klinike zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së, Naum Stoilkovski theksoi se problemi me sallat kirurgjike janë nga e shtuna e javës së kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *