Norvegjia, Spanja dhe Irlanda vendosin ta njohin Palestinën si shtet

Spanja, Irlanda dhe Norvegjia kanë njoftuar të mërkurën se kanë vendosur ta njohin Palestinën si shtet të pavarur.

Kryeministri i Irlandës, Simon Harris, tha se ky ishte një vendim i përbashkët mes vendit të tij, Spanjës dhe Norvegjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *