Lufta në Gaza/ Ministri izraelit: Armiku më i dobët në Lindjen e Mesme na bëri dëmin më të madh

Ministri izraelit i kabinetit të luftës, Gadi Eisenkot, është ankuar për mungesën e suksesit në luftën kundër Gazës, thënë se ushtria nuk ka arritur të shpëtojë pengjet edhe pasi ka goditur enklavën e vogël për më shumë se gjysmë viti.

“Armiku më i dobët në Lindjen e Mesme na ka bërë dëmin më të madh dhe ne duhet të ndryshojmë strategjinë tonë”, tha ai.

Rezultatet e luftës aktuale do të jetë të qarta pas shumë vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *