Letra e Ukshin Hotit derisa ishte në burg: “Të lutem shumë, përqafoi fëmijët e mi për mua”

“Të lutem shumë, përqafoi fëmijët e mi për mua”, këto janë fjalët e Ukshin Hoti derisa ishte në burgun e ish-Jugosllavisë.

Ai i kishte shkruar një letër drejtuar familjarëve të tjerë derisa ishte në burgim. Këtë letër e publikoi djali i tij në Facebook, Ukshin Hoti.

Letra vazhdon tutje: ”Të lutem shumë, përqafoi fëmijët e mi për mua, pastaj edhe të tutë, të vëllezërve dhe të motrave edhe prindërit”.

“Përshëndeti të tjerët,  Të don: Vëllai, Ukshini”, përfundon letra në fjalë.

Sot janë bërë 25 vjet nga zhduka e Ukshin Hotit, i cili pas lirimit nga burgu i Dubravës, u rrëmbye dhe u zhduk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *