Kasami: Nesër fillojnë negociatat për qeverinë e re mes VMRO-së dhe Koalicionit VLEN

Koalicioni VLEN doli fitues në të gjitha komunat me shumicë shqiptare. Nesër nisin negociatat për qeverinë e re mes VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit VLEN. Urime të gjithë shqiptarëve, urime të gjithë qytetarëve, tha Bilall Kasami nga VLEN.

Sipas Kasamit, ka ndikuar edhe mërgata që kanë ardhur për të votuar.

“Koalicioni VLEN është fitues absolut te shqiptarët. Kjo është si rezultat i ardhjes së mërgimtarëve tanë. Prandaj i them 100 mijë herë “faleminderit, faleminderit, faleminderit të gjithë atyre që erdhën dhe bënë edhe një herë ndryshimin në atdhe!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *