I zhdukur prej ditësh, prezantuesi i BBC gjendet i vdekur në ishullin grek

Prezantuesi i njohur britanik i BBC, Michael Mosley është gjetur i vdekur në Greqi. Trupi i tij u gjet në det në ishullin Symi. Ai ishte zhdukur prej të mërkurës së kaluar, kur dhe nisën hetimet nga autoritetet greke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *