Arianit Xhaferi

Mendojeni pak o njerëz të mirë, Nesër do vinë në xhami të falin Bajramin edhe politikanët kriminelë dhe hajdutë, edhe tregtarët mashtrues, edhe uzurpatorët e pronës publike, edhe pronarët e bixhozit bashkë me kumarxhinjtë, edhe ata që bëjnë si të çmendur me veturat e motorët e tyre nëpër qytet, edhe ata që ju shesin drogë të rinjëve, edhe ata që hedhin plehrat dhe mbetjet e kurbanit në lum, në fushë, në mal, edhe ata tipat që parkohen në rrugë dhe shaktojnë kaos në trafik, edhe ata hoxhallarët që heshtin para të keqes, edhe ata gjykatës të korruptuar, edhe ata policë që mbyllin sytë para “të fortëve”, edhe ata gazetarë që fshehin të keqen dhe shërbejnë si megafonë të partisë, edhe stërvajnat, edhe llojlloj mashtruesi, gënjeshtari, dallaverxhiu, fëlliqësire…

Do ketë shumë njerëz por shumë pak prej tyre meritojnë një vend për të falur namazin e Bajramit në xhaminë e lagjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

“Grupi i Kumanovës” ri-dënohet me aminin e Ali Ahmetit

“Rasti i Kumanovës” në fakt është varri moral i BDI-së dhe oqeani…

Efendi Rexhepi: Me komplot e tradhëti nuk përmirësohen “situatat e vështira”

R E A G I M Mbi Raportin e Komisionit Evropian për…

Fituesit e zgjedhjeve në Kosovë po e përkrahin Selën dhe Gashin, humbësit po e përkrahin Ahmetin dhe Musa Xhaferin

Ylber Pilku /Nëse bëjmë një paralele shumë lehtë do ta konstatojmë se…

Kush është spiuni i UDB-së serbe me nofkën “Novinar”?

SHKRUAN: RESHAT BADALLAJZHURIANI Serbosllavia në tërë Ballkanin ka zbarkuar jo më pak…