Hajde rrenë hajde! Shaqir Fetain aq shumë e paskan uruar për Bajramin e Kurbanit sa, ky paska vendosur që të gjithëve t’u përgjigjet dhe t’i urojë përmes fb-ut të vet! Njeriu i sinqertë do t’u përgjigjej secilit në numrin e vet prej nga e ka uruar! Urimi i përgjithshëm, për të gjithë, është manipulativ dhe, një përpjekje për vetëkënaqësi!
Shaqir Fetai, zakonisht, urimet e personaliteteve që ia kanë nisur, i ka publikuar në “rrjetet sociale” të vetat, madje edhe si foto ku shihet edhe vula dhe nënshkrimi i tyre!
Kësaj radhe nuk e uruan askush! Nuk e uroi asnjë personalitet i vendit, asnjë personalitet kombëtar e fetar! Sikur ta kishin uruar dhe ky për mungesë të kohës, i përfshinë në një urim gjeneral, kjo do të përbënte gjestin më të poshtër që mund ta bëjë një “hoxhë”! Të paktën, personalitetet shtetërore kur urojnë, e bëjnë këtë që, përmes “reisit” ta urojnë tërë popullatën muslimane dhe, “reisi”, detyrimisht duhet t’i falënderojë në emër të popullatës për urimet e tyre të përzemërta.
Kësaj radhe, askush nuk ia çoki Shaqir Fetait, të paktë ishin ata që e uruan, përveç familjarëve të vet, disa bashkëveprimtarëve të vet në hajni e në shkatërrim, si dhe ndonjë prej miqve që “e respektojnë” sa për ta shnukur ku të munde!
Këtë më së miri e dëshmon edhe “përshëndetja” e simpatizantëve: urimin publik që e transmetoi medialisht përmes hutbes ia pëlqyen vetëm familjarë, miq, bashkëpunëtorë e shokë, kurse në urimin e shprehur vetëm përmes një falie të përzemërt nga ana e ish-reisul ulemasë, H. Sulejman ef. Rexhepi, kanë reaguar me urim 715 persona!
“Katundi që shihet nuk do kallauz”!(Lajme7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

VIDEO / Momenti kur vdes Rrahman Morina

Rraman Morina ishte figura më kontraverse në fund të viteve të 80-ta…

Mucunski: Më 18 qershor, një protestë e madhe popullore

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Timço Mucunski tha se Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së ka…

Zyrtari i BE’së: Serbët e dinin që Kosova do ti bashkohej sistemit rregullues energjetik të Shqipërisë

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë (KE) Janez Kopac tha se…

Janjiq: Edhe nëse krijohet Asociacioni, Serbia nuk do ta njohë Kosovën

Asociacioni i Komunave me Shumicë serbe, tash e 9 vjet mbetet një…

Egjipti dhe Rusia theksojnë se Izraeli duhet të ndalojë sulmet në Gaza

Në një telefonatë, dy diplomatët e lartë përsëritën se Izraeli duhet të…