Shaqir Fetai na e paska “uruar” Amerikën për ditëlindjen e saj! “Pikërisht në këtë ditë (4 korrik), në vitin 1776 Presidenti Tomas Xheferson përpiloi Deklaratën e Pavarësisë, dokumentin me të cilin lindi pavarësia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe i garantoi lirinë dhe demokracinë popullit amerikan”, thotë Shaqr Fetai!
Dhe, kush flet për Deklaratën e Pavarësisë? Shaqir Fetai që e shkeli me dy këmbë, që e refuzon natë e ditë, që e bastardon në çdo sekond Kushtetutën, “Deklaratën e Pavarësisë” së BFI-së nga kreatura aq e poshtër por e dashur nga Shaqir Fetai “ish-BFI-ja e Jugosllavisë”!
Kush flet për lirinë dhe demokracinë e popullit amerikan? Shaqir Fetai që nuk ka lidhje me demokraci, Shaqir Fetai që duke i hapur rrugë autokracisë ka mundësuar shkeljet mbi çdo vlerë të demokracisë amerikane, duk krijuar terren për vjedhje, për korrupsion, për ekstremizëm fetar, për defaktorizim të Institucionit, për dezorganizim të shoqërisë myslimane të vendit, për shantazh, për zhvatje, për bashkëpunim me elemente terroriste pro-ruse që shiten për myslimanë!
Shaqir Fetai është promovues i pikërisht atyre vlerave të cilat Amerika i urrenë deri në luftim të pakompromisë. Shaqir Fetai bën mirë që një herë në jetë të dalë nga ajo gërzhoja cinike e tij!/Lajme7

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

O sa mirë me investu n’vendlindje

Shaqir Fetai, në fb-un e vet poston një urim për filantropin më…

Reagimet, shkarkimet e procedura disiplinore – gjithçka që dihet deri tani pas publikimit të audio-incizimeve

Ditë më parë në media kanë filluar të publikohen audio-incizime që kanë…

​BE-ja kritikohet për zvarritje të dialogut, kërkohet përfshirje më e madhe e ShBA-ve

Mungesa e rezultateve konkrete në dialogun Kosovë-Serbi, me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian…

Ish-komandanti i UÇK-së: Në batalionin tim i kam pasur 250 ushtarë, tash numri ka shkuar në 600

Aziz Bici, këshilltar i kryeministrit për Kategoritë e Dala nga Lufta e…

Kush po tenton ta retushojë librin shkencor “Shqiptarët e Maqedonisë”

Më vitin 1992, historianë e shkencëtarë nga mbarë bota shqiptare u mblodhën…