Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,00% në raport me vendimin e datës 19.9.2022.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 2,00 den/l.
Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulet për 2,50 den/litër dhe tani do të jetë 86,50 den/lit.
Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe i Mazutit М-1 SU nuk ndryshon.

Nga data 22.9.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 84,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 87,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 90,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 86,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 50,391 (denarë/kilogram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ukraina synon të armatosë një milion njerëz

Ministri i Mbrojtjes i Ukrainës ka thënë se shpreson të armatosë një…

Kriza në Bosnje, Dodik: Fati i shtetit varet nga Erdogan, Vuçiç dhe Milanoviç

Lideri i serbëve të Bosnje-Hercegovinës Milorad Dodik mirëpriti dialogun për zgjidhjen e…

Takohen Pendarovski dhe Radev, flasin për marrëdhëniet dypalëshe

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski ka pritur sot në një takim të…

Shek Hallaçi: Të mjerët në pushtet (VIDEO)

Luftërat UÇK-së për çlirimin e trojeve Shqiptare, qëllim të vetëm kishin shporrjen,e…

Infiltrim rus në mbrojtjen kibernetike gjermane?

Të enjten, ministrja gjermane e Punëve të brendshme, Nancy Faeser, kishte në…