El Cheka gjithnjë dhe me “”bomba” më të rënda.

Hap fotografitë për të parë se pë çfar bëhet fjalë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Tensionet mes Britanisë dhe Francës po rriten, britanikët kërcënojnë me hakmarrje rreth peshkimit

Britania e Madhe mund të urdhërojë ndaljen e më shumë anijeve franceze…

Austria drejt relaksimit të kufizimeve kundër pandemisë

Austria është duke relaksuar gradualisht kufizimet për luftim të pandemisë së koronavirusit,…

Idrizovë, prindërit refuzojnë çdo zgjidhje përveç Njegoshit

Nëse Komuna e Gazi Babës nuk pranon kërkesën e 11 prindërve shqiptarë…

Borxhi i Shqipërisë, 8.8 miliardë euro/ Pjesa më e madhe i borxhit të jashtëm i takon qeverisë

Borxhi i jashtëm i vendit është rritur ndjeshëm tremujorin e parë të…

Shek Hallaçi i Grupit të Kumanovës: Me krahasu rininë e Kosovës me brigadat e Kuqe është si me fluturu Isa Mustafa në Mars

Shek Hallaçi /Halil Matoshi të krahasosh rininë e Kosovës, me brigadat e…