Nënkryetari i Bashkisë së Mariupol në Ukrainë ka deklaruar se 1207 trupa të pajetë janë mbledhur në rrugët e qytetit. Këtë pohim Sergei Orlov e ka bërë për BBC. Megjithatë, ai nuk përjashtoi se numri i të vrarëve që nga fillimi i bombardimeve ruse mund të jetë më i lartë.

Qyteti port në Detin e Zi është përballur me bombardime dhe sulme të rënda ajrore ruse prej disa ditësh.

Vetëm një ditë më parë, një maternitet u shkatërrua në këtë qytet si pasojë e bombardimeve, duke shkaktuar 3 të vdekur, mes të cilëve një fëmijë.

Sipas Orlov, ka qenë e pamundur identifikimi i të gjithë viktimave. Së fundmi, 47 viktima u varrosën në një varr masiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Kolonë më shumë se një kilometër në kufirin Maqedoni-Kosovë

Pritje të gjata dhe kolona kilometrike të automjeteve janë parë sot në…

Zhvillimi ekonomik, peng i aktiviteteve joligjore

Krimi ekonomik, evazioni fiskal, ekonomia joligjore dhe shkalla e lartë e korrupsionit,…

Zviceranët përmes një aksioni dorëzojnë armët dhe municionin

Në këtë aksion është mundësuar të dorëzohen po ashtu edhe armët e…

Indi, 4.454 të vdekur në 24 orët e fundit nga COVID-19

Ka tejkaluar mbi 300 mijë numri i personave që kanë humbur jetën…

VMRO-DPMNE: Kërkon seancë parlamentare për pyetje të deputetëve

Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së kërkon seancë urgjente për të bërë pyetje parlamentare,…