Një eksperte e ligjit ndërkombëtar për refugjatët thotë se bujaria e mikëpritjes së ukrainasve nga vendet evropiane, ka rindezur një ndjeshmëri dhe shpirt human në mbarë botën ndërsa ka shpalosur standartin e dyfishtë të ndjekur nga Evropa dhe vende të tjera ndaj grupeve të tjera të refugjatëve. Leah Zamore, drejtuese e programit për Krizat Humanitare në Qendrën për Bashkëpunimin Ndërkombëtar në Universitetin e Nju Jorkut shpreson se kjo krizë do të sjellë ndryshim në trajtimin e atyre që janë tashmë refugjatë apo që do të kërkojnë strehim në të ardhmen.

Kliko linkun : https://www.zeriamerikes.com/a/6483164.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

“NLB Banka” nuk i përfill shqiptarët, “Службен јазик на НЛБ е македонски јазик”. Revoltohet klienti nga Tetova

“Gjuha zyrtare e NLB Bankës është gjuha maqedonase dhe ajo angleze” kështu…

Mbi 13 mijë të vrarë, mbi 400 masakra dhe 6 mijë të zhdukur gjatë luftës – Krimet e Serbisë në Kosovë dhe disa nga masakrat më të rënda

Kujdes, artikulli në fund përmban pamje të rënda nga krimet serbe në Kosovë…

SHBA mbërthehet nga moti i keq/ Stuhitë e dëborës shkaktojnë ‘ciklonin bombë’

Pjesë të Bregut Lindor të SHBA-së janë goditur nga një stuhi tmerrësisht…

Nga ‘Al-Jazeera’ tek ‘Reuters’, e ‘Associated Press’, ja çfarë shkruajnë mediat botërore për zgjedhjet në Shqipëri

Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri nuk kaluan pa u pasqyruar në shtypin ndërkombëtar.…

Xhaferi: Kush do përgjigjet për këto hajdutlliqe?

Në mbledhjen e Këshillit të Komunës së Tetovës që është mbajtur sot,…