Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski vlerëson se kryeministri Zoran Zaev ka të drejtë t’i lirojë nga detyra të gjithë nënkryetarët e LSDM-së. Sipas Spasovskit, askush nuk e kundërshtoi vendimin.

Por, ministri i Brendshëm nuk u përgjigj nëse do të konkurronte përsëri për rizgjedhjen pozicionin e njëjtë në parti.

“Ky është vendimi i kryetarit të partisë i cili i propozoi zyrtarët, por kjo nuk ka rëndësi fare. Është e rëndësishme që të gjithë u pajtuam që ne duhet të ndryshojmë, t’i përmirësojmë, forcojmë strukturën e partisë. Ju e dini që këtë rrallë bën ndonjë parti që është në pushtet dhe që fitoi zgjedhjet. Menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, filluam të analizojmë dhe të përgatitemi për fitore në zgjedhjet e ardhshme parlamentare”, tha Spasovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Ç’far u premtua për rastin “Kumanova”

Kliko linkun https://www.facebook.com/vardar.news/videos/2206778432724703/?t=10

Shkelësit e Nenit 58 tani po e shkelin tërë Kushtetutën e BFI-së

“Nëse lejojmë që në këtë formë të na zgjjidhet i pari i…

Një fëmijë theret në Saraj

Një fëmijë i moshës adoleshente është therë para një lokali në Saraj,…

Polici maqedonas kërcënon Arben Taravarin

Arben Taravari, Kryetari i Komunës së Gostivarit dhe Sekretar i Përgjithshëm i…

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore

Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona…