Pas pesë orëve takim me shoferët e shoqatës së transportuesve privat Slloboden Prevoz nuk ka marrëveshje për ta shlyer borxhin prej 61 milion denarëve që ka Qyteti i Shkupit

Aryeja kryesore për këtë është kriza ekonomike. Sipas drejtorit të kësaj shoqate Lenin Jovanovski shlyerja e borxhit do të bëhet pas 40 ditëve kur edhe do të votohet buxheti në Qytetin e Shkupit.

Për tu takuar me përfaqësues të Qytetit të Shkupit ishin edhe shoferët nga Makespres por ata nuk u pranuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Caktohet seanca e parë për Pjetër Shalën në Hagë

Pjetër Shala, i arrestuar disa javë më parë, është transferuar në objektin…

VIDEO/ I sapodalë nga burgu, i riu tenton të vrasë çiftin, i shpëton polici civil

Një ngjarje kriminale është parandaluar pasditen e sotme në Tiranë, pasi dy…

Gjermania ofron mbrojtje për dezertorët rusë

Dezertorët rusë, të cilëve u kanosen represione të rënda, mund të aplikojnë…

A do të sigurohet kuorum apo deputetë me skafanderë do të shkojnë në Kuvend?

Sot do të bëhet edhe një përpjekje për të zhbllokuar Kuvendin dhe…