Pjesëtarët e Policisë së Kosovës gjatë patrullimit kanë vërejtur se persona deri më tani të panjohur kanë shënuar në objektin e një kishe grafite provokuese.

Sipas njoftimit të policisë, shkronja Z është shkruar në muret e  objektit të kishës në Shtime që ndodhet në rrugën “Skender Salihaj”.

Rasti është paraqitur të premten dhe është duke u hetuar nga organet relevante.

Kujtojmë “Z” është simboli i forcave të armatosura ruse, i cili shënon invazionin rus në Ukrainë.

Ekspertë të sigurisë kanë paralajmëruar se edhe Kosova mund të jetë si pjesë e planit të Rusisë për destabilizim të Ballkanit.

Organet shtetërore janë deklaruar se nuk duhet të ngrihet panik për këtë çështje derisa janë shprehur se është rritur vigjilenca sa i përket përpjekjeve të mundshme për destabilizm të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

VIDEO / Doktori i njohur: Ja e vërteta që po na fshihet pas koronavirusit

Shiva Ayyadurai, i njohur nga të gjithë si Doktor Shiva, është një…

Austria paralajmërim për disa vende të Ballkanit

Austria lëshoi një paralajmërim udhëtimi për disa vende të Ballkanit, pasi disa…

Aksioni për ndërtimet pa leje në Klinë, shoqërohen për intervistim drejtori dhe një zyrtar i Urbanizmit

Ka përfunduar aksioni i Prokurorisë Themelore të Pejës i cili u zhvillua…

Polonia refuzon ligjin europian

Gjykata Kushtetuese shpall të papajtueshëm traktatet europiane Gjykata Kushtetuese e Polonisë hodhi…

Kurti: Nuk do të ketë marrëveshje me Serbinë pa u gjetur personat e zhdukur

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur, në kuadër të Zyrës së Kryeministrit,…