Në Kuvendin e Shqipërisë është duke u mbajtur mbledhja e përbashkët e deputetëve të Shqipërisë dhe të Kosovës, për nder të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Në momentin kur kryeministri i Shqipërisë Edi Rama e ka marrë fjalën, kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, e ka lëshuar sallën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Kapet drogë dhe armatim në Hasanbeg, dy të arrestuar

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së sotme në…

Sot kthehen dhjetë viktimat e masakrës në Rezallë, të zhvarrosur nga Kizhevaku

Dhjetë viktimat e masakrës së Rezallës, trupat e të cilëve u gjendën…

Institucionet e sigurisë në Kosovë bashkë me KFOR-in do të mbajnë stërvitjen “Shpata e argjendtë 2021”

KFOR-i në bashkëpunim me institucionet kosovare të sigurisë do të mbajë stërvitjen…

Petkov për ”Times” – korrupsioni është vegla e Moskës në ballkan

Rusia ka pasur ndikim në të dyja anët e kufirit, para se…

Gjendja e Janevës duket se është përmirësuar, mund të kthehet në Shutkë

Ish Prokurorja Speciale Katica Janeva është në gjendje më stabile dhe me…