Tirana zyrtare do të duhej të ngritë çështjen e
Krahinës shqiptare mbi pasivizimin si pastrim etnik, mos përfaqësimi dhe mos zhvillimi që jan diskriminime ku kan prekur kufinjtë e segregacionit, racizmit dhe aparteidit.

Presheva, Medvegja e Bujanoci, duhet shtruar se jemi Rajoni më i pazhvilluar dhe më i diskriminuar në gjithë Evropën, prandaj do të duhej diskutuar në Asamblen e Pērgjithshme të OKB-ës.

*Nga data 10.10.2023, Republika e Shqipërisë, nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së, u zgjodh anëtare e Këshillit të Drejtave të Njeriut, për periudhën 2024-2026.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Kroacia nga nesër i bashkohet Eurozonës

Nga 1 janari, Kroacia do të bëhet vendi i fundit që do…

Borisov tërhiqet nga kandidimi për kryeministër

Propozon koalicionin qeveritar anti-Putin Kryetari i partisë fituese të zgjedhjeve parlamentare bullgare…

Çfarë thonë sondazhet e fundit para zgjedhjeve të së dielës në Francë?

Emmanuel Macron ka hequr një pengesë të madhe për t’u rizgjedhur president…

Kurti: Thaçi po thotë me amerikanë e pa evropianë, unë them me të dyja

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti tha se presidenti Hashim Thaçi ka qëndrim…

“E ardhmja e fëmijëve dhe shtetit tonë varet nga zgjidhja e çështjes së Kosovës”

E ardhmja e fëmijëve dhe shtetit tonë varet nga mënyra se si…