Reciprociteti në mesë të 🇽🇰 ↔️ 🇷🇸


Çfarë të drejtash gëzojn pakica Serbe në Kosovë, minimum t’ju garantohen edhe banorëve Shqiptarë në Komunat Medvegjë, Bujanoc dhe Preshevë.

Edhe në takime e nivelit të lartë mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, do të duhej të vlen ky parim.

Drejt #Reciprocitetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Shkërmoqja deri në asgjësim si mision

(Një persiatje motivuar nga shkrimi i fundit i teologut tonë të mirënjohur,…

Ku jeni “komandanta” të 2001-shit, pse po heshtni për komandant Sokolin!

Nuzemedin Imeri / Vëllezër e Motra, Të dashur bashkëkombës, të flasësh për…

Rezultatet e një ankete shkurajuese dhe ofenduese

Në opinion po qarkullon një informacion lidhur me një anketë mbi besueshmërinë…

Artistët bëjnë për shtetin, po shteti për artistët?

Gati të gjithë artistët që i kemi të njohur nëpër botë famën…

Letër nga Tetova – MARRËVESHJA E OHRIT PA FRYMË KULTURORE?!

A u kërkua ndonjëherë interpretimi autentik i Marrëveshjes së Ohrit edhe nga…