Pas informacioneve per bllokadat në rrugën Mavrovë-Dibër, ka reaguar Aleanca për Shqiptarë.

Reagimin e ASH-së mund ta lexoni të plotë, më poshtë.

Në ditën e votimit kur me Kushtetutë ndalohet çdo veprimtari që pengon qytetarët të shfrytëzojnë të drejtën e votës, pushteti aktual ka izoluar Dibrën dhe pengon dibranët të shfrytëzojnë të drejtën e tyre demokratike. Në ditën e dielë, ditë votimi, që nga orët e paraditës realizohen punimet në asfaltimin e rrugës Mavrovë-Dibër dhe për pasojë kjo rrugë mbahet e bllokuar. Kjo situatë u ka pamundësuar shumë dibranëve që janë me punë të përkohshme në qytetet e tjera të vijnë dhe të shfrytëzojnë të drejtën e votës. Kërkojmë nga autoritetet që urgjentisht të zhbllokojnë rrugën dhe të kërkohet përgjegjësi për ata që kanë dhënë urdhër për një skenar të këtillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Nesër mbahet seanca e radhës për komandant “Ujkun”

Seanca e radhës ndaj ish-komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të njohur…

Arma artizanale me nëntë tyta, me të cilën u vra ish-kryeministrit japonez – është e gjatë 40 centimetra

Policia japoneze ka sekuestruar armën artizanale e vrasësit të ish-kryeministri Shinzo Abe,…

Metaversi, teknologjia e pastër, hapësira e militarizuar: Pesë zhvillime teknologjike për t’i ndjekur gjatë vitit 2022

Nëse viti 2021 ishte vit kur bota kaloi nëpër tronditjen e shkaktuar…

Inspektorët largohen nga zyrat e “Besa Trans-Shkup”

Inspektorati Shtetëror për Transport është larguar nga zyrat e zyrat e kompanisë…

Autori i sulmit në Teksas i kishte dërguar shokut fotografi të armëve dhe municionit, ishte futur klasë me klasë dhe kishte shtënë mbi nxënësit  

Të paktën 19 nxënës nga mosha 7 deri në 10-vjeç dhe dy…