Familjarët e deputetit Xhevat Ademi demantojnë informacionin se ai ka plagosur djalin e vet me armë zjarri.

Në një prononcim për mediat ata konfirmojnë se djali i deputetit Ademi është plagosur sonte, por thonë se rasti ka ndodhur ndryshe.

“Bëhet fjalë për plumb rikoshet (që është kthyer mbrapa) në një dasëm”, sqarojnë familjarët.

Ata njoftojnë gjithashtu se gjendja e dy të plagosurve është e mirë dhe stabile.

“Njëri është në spitalin e Tetovës, e tjetri në Shkup”, kanë njoftuar familjarët e deputetit Ademi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Ligji për Prokurorinë, partitë larg marrëveshjes

Katër ditë para shpërbërjes së parlamentit, qeveria së shpejti do ta dërgojë…

Edhe VMRO-ja flet për BFI-në, akuzon shtetin për zhvillimet e një dite më parë

Sekretari i Përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev i vlerësoi ndodhitë e fundit…

Tetovë, deri në ora 17:00 vetëm një e treta e qytetarëve kanë realizuar të drejtën e votës

Nga 84.454 qytetarë me të drejtë vote në Komunën e Tetovës, deri…

Qeveria merr hapa për mbindërtimet në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Qeveria nuk e ka pranuar raportin e paraqitur nga Inspektorati Shtetëror për…

Çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik informon se çmimet e benzinës dhe naftës mbeten…