MPB informon se nga spitali psikiatrik i Bardovcës paska ikur nje pacient! Informata ilustrohet me nje foto që paraqet makinat e policisë para dyerve të Bashkësisë Fetare Islame të Shaqir Fetait! Ështe rastësi, apo, nisur nga fakti se BFI kohëve të fundit është bërë bastion i personave me probleme psikike, edhe policia ka vendosur që pacientin ta kërkojë nëse është strehuar te “komuniteti” i vet! Mbetet të shikohet se si do të zhvillohet ngjarja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Presidentja Osmani kritika Zvicrës për mosvaksinimin e kosovarëve para se të udhëtonin për në Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, po qëndron në Zvicër për një vizitë…

Bastisje në Shkup, arrestohen dy persona

Gjatë ditës së djeshme policia, sektori për tregti të paligjshme të drogës,…

Është shfuqizuar izolimi shtëpiak për të kthyerit nga vendet e huaja në RMV

Qeveria e Maqedonisë së Veriut e ka shfuqizuar izolimin shtëpiak të të…

Jasin Lama dhe Goce Janevski mbeten në Londër

Boksierët nga Maqedonia në Londër, kërkojnë ndihmë Mbylllja e kufirit dhe aeroportit…

Kriza në Ukrainë – si duhet NATO t’i përgjigjet Rusisë?

Për muaj të tërë, kambanat e alarmit kanë goditur preokupimin ndërkombëtar me…