Qeveria prej sot do të mbajë konferenca për shtyp pa praninë e gazetarëve. Për kameramanët rekomandimi zgjat tashmë për një periudhë të caktuar.

Nga Qeveria thonë se konferencat për shtyp do të bëhen përmes ‘online stream’, ndërsa pyetjet gazetarët do t’ia dorëzojnë zëdhënësit 15 minuta para nisjes së konferencës për shtyp, njofton Telegrafi Maqedoni.

“Qëllimi i këtyre masave është që bashkërisht të mbrohemi dhe të sigurojmë kushte për punë sipas gjendjes aktuale. Pyetjet për konferenca për shtyp mund t’i dërgoni në portparol@vlada.gov.mk, duke theksuar mediat nga ku vini dhe pyetjen për cilin ministër është pyetja”, njoftojnë nga qeveria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

ASH-ja ka dorëzuar kallëzim për dyshime për korrupsion kundër Nazim Bushit

Sot Aleanca për Shqiptarët ka dorëzuar te Komisioni Shtetëror për Parandalimin e…

Policia aksion në Brigadën maqedonase-kosovare, arrestohet 28-vjeçari

Sot, policët e Sektorit të Punëve të Brendshme Shkup, në rrugën “Brigada…

Sizmologët finlandezë detektojnë pesë shpërthime në ujërat ruse

Sizmologët finlandezë kanë detektuar pesë shpërthime nënujore në ujërat ruse në Detin…

Elementë të pushtetit ia kanë mësyrë destabilizimit të BFI-së dhe komunitetit mysliman në RMV

Në intervistën e Sulejman Rexhepit, dhënë TV Lajm, për sa i përket…

Mes luftës dhe frikës, rrëfimi i shqiptarëve të Ukrainës pas agresionit rus

Pas agresionit rus, shqiptarët e Ukrainës kanë rrëfyer përjetimet e tyre të…