Me propozim-ligjin për informacione të klasifikuara në lexim të parë, duhet të fillojë seanca e sotme e 90-të kuvendore.

Përveç kësaj pike, në rend dite janë edhe Propozim-ligji i Agjencisë për siguri kombëtare, Propozim-ligji për koordinim të bashkësisë të sigurisë-zbulimit, Propozim-ligji për ndryshimin e Ligjit për ndjekjen e komunikimeve dhe Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit të punëve të brendshme, të gjithë në lexim të parë.

Në seancë duhet të debatohet edhe për propozim-ligjet për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të huaj, për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhënie pune, për dokumente elektronike, identifikim elektronik dhe shërbime të besueshme, për menaxhim elektronik dhe shërbime elektronike, për Regjistrin qendror të popullsisë, të gjitha në lexim të parë.

Para deputetëve janë edhe ndryshimet e Ligjit për siguri në komunikacionin në rrugë të cilat duhet të miratohen në procedurë të shkurtuar./MIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Sot pritet aktgjykimi për ish drejtorin e ELEM-it

Sot në Gjykatën Penale – Shkup duhet që të shqiptohet aktgjykimi për…

Zaev: Nëse VMRO-ja heq dorë nga posti i nënkryetarit të Kuvendit, të njëjtën do ta bëjë edhe LSDM

Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev para godinës së Kuvendit theksoi se Kuvendi…

EVN mbyll zyrat e pritjes

Zyrat e pritjes dhe Info qendra e EVN – Maqedonisë nuk do…

Anëtarët e KSHZ-së heqin dorë nga bonuset

KSHZ-ja heq dorë nga e drejta për shfrytëzimin e bonuseve ose pagesës…

Dha dorëheqjen, Haradinaj flet për zgjedhjet: Është referendum! U hap mundësia për të blerë Kosovën, populli e vendos çmimin

Kryeministri në ikje i Kosovës, Ramush Haradinaj flet për vendimin e tij…