Prokurorja special publik Fatime Fetai, sonte në 1TV deklaroi se ka shumë regjistrime dhe mesazhe rreth rastit “Mon*stra” por megjithëse sipas saj shumë prej tyre nuk janë thelbësore por që ka vendosur t’i paraqesë ato si dëshmi.

“Ka mijëra inçizime, mesazhe dhe transkripte që me siguri do të sugjerohen si dëshmi. Unë mendoj se shumë nga ato inçizme dhe mesazhe nuk do të ndikojnë në thelb, por edhe atë që personalisht e konsideroj nuk është shumë e rëndësishme, unë do të propozoj si provë se nuk ka dyshime se ne po fshehim diçka. Mund të garantoj se do të ketë një kualifikim të përshtatshëm ligjor për çdo person që është i përfshirë në atë ngjarje. Megjithatë, kjo nuk është një çështje e thjeshtë, i bëj thirrje të gjithë atyre që duan të ndajnë informacione, të mos luajnë me ndjenjat e familjeve të viktimave, por të vijnë në prokurori ose në gjykatë. Dhe mbledhja e pëlqimeve (like-ve) për këtë temë është ç’njerëzore”, sqaron prokurorja Fetai duke shtuar se asnjëherë nuk do të heq dorë derisa ta zgjidh këtë rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Lirohen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetikë informon se ka marrë vendim për ulje të…

Gjendja katastrofale në shkollën që u krenuan se ia ndëruan emrin!

Aktivisti i EcoGuerilla, Arianit Xhaferi, ka akuzuar funksionarët e BDI-së, për gjendjen…

Sela: Partitë politik maqedonase me qëndrime të barikaduara në ekstrem

“Sot kishim takimin e radhës, ashtu siç e paralajmëruam javën e kaluar.…

Xhaferi caktoi seancë për nesër në ora 11

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi për nesër në ora 11 ka caktuar…

Peshkatari 53-vjeçar humb jetën në ujërat e Vardarit

Një peshkatar nga fshati Miravci i Gjevgjelisë është mbytur dje në ujërat…