Debati kryesor për lëndën “Tenderët”, i caktuar për sot, shtyhet deri në emërimin e gjykatësit të ri porotë, informojnë nga Gjykata Themelore Penale në Shkup.

“Për shkak të interesimit të mediave dhe organizatave joqeveritare të cilat e ndjekin punën e gjykatës, e informojmë publikun se pas njoftimit të marrë nga Këshilli Gjyqësor për shkarkimin e gjykatësit të porotës, debati kryesor për lëndën e prokurorisë të emëruar si ‘Tenderët’, i caktuar për sot, shtyhet deri në emërimin e gjykatësit të ri të porotës. Për terminët e reja për vazhdimin e debatit kryesor, publiku dhe palët do të njoftohen me kohë”, informojnë nga Gjykata Themelore Penale në Shkup.

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e djeshme të 378-të solli vendim për shkarkimin e dy gjykatësve të porotës nga Gjykata Themelore Penale në Shkup: Mitko Sandev dhe Zenel Elezi, për shkak se kanë mbushur nga 60 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Sindromi Havana – policia në Berlin po heton rastet në Ambasadën amerikane

Policia në Berlin të Gjermanisë ka filluar hetimet pasi stafi në ambasadën…

Osmani takohet me Escobar, Peach dhe Sarraz: Integrimi i Kosovës, përgjigje për parandalimin e agjendës ruse

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani është takuar në takime të ndara me…

Zjarret djegin Spanjën dhe shkaktojnë katastrofë në Sardenjë

Zjarre të shumta janë përhapur në pjesë të Evropës Jugore, duke shkatërruar…

Ushtria shpërndan karburant për qytetarët në Britani

Qeveria merr masa për të shmangur krizën e karburanteve, merr 300 shoferë…

Presidenti Biden: Dhuna nga armët një epidemi që duhet të ndalet

Presidenti Joe Biden dhe Prokurori i Përgjithshëm Merrick Garland njoftuan të enjten…