Këshilli i Sigurimit Kombëtar do të mblidhet të hënën e 23 Janarit në orën 14:00. Mbledhjen e ka njoftuar Presidenti Bajram Begaj, i cili bën të ditur se tema e mbledhjes së Këshillit të Sigurisë Kombëtare do të jetë  “Analiza e gjendjes së sigurisë kombëtare dhe diskutimi i prioriteteve për vitin 2023”

Mbledhja e Këshillit të Sigurimit Kombëtar synon që të japë një panoramë të plotë dhe integruar të gjendjes së Sigurisë Kombëtare në Republikën e Shqipërisë dhe të diskutojë prioritetet për vitin në vijim në funksion të angazhimit të plotë, gjithëpërfshirës të institucioneve në garantimin e sigurisë, lirisë dhe mirëqënies së qytetarëve.  

Në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit Kombëtar janë ftuar të marrin pjesë anëtarët e përhershëm të Këshillit të Sigurimit Kombëtar dhe të ftuar drejtues të institucioneve me rëndësi për sigurinë kombëtare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Analistët parashikojnë rënien e Qeverisë Hoti, shkak mungesa e numrave në Kuvend dhe mospajtimet brenda koalicionit

Pothuajse asnjë ligj nuk është duke kaluar në Kuvendin e Kosovës edhe…

Gjykata vendosi: Do të ketë rikonstruim të rastit “Naser Eshtrefi”

Gjykatësja Dijana Gruevska – Ilievska në seancën e sotme njoftoi se kanë…

Qytetarë nga Krusha protestojnë kundër uljes së dënimit ndaj Darko Tasiq

Qytetarë nga Krusha janë duke protestuar kundër uljes së dënimit ndaj Darko…

Ekskluzive: Kjo është marrëveshja e koalicionit mes LDK-së dhe Listës Serbe (DOKUMENT)

Avdullah Hoti sot ka marrë besimin e 61 deputetëve për ta drejtuar…

Turqia zbulon rezervatin e dytë më të madh në botë me xehe

Ministria turke e Energjisë dhe Burimeve Natyrore ka bërë të ditur se…