Vladimir Putin dikur ishte lideri shtetëror që i linte të prisnin nëpër korridore homologët për një takim me të.

Por, së fundi ka ndodhur një ndryshim i papritur teksa vërehet gjatë një samiti të disa shteteve lindore në Uzbekistan.

Presidenti rus në gjitha takimet e fundit është ai që pret, e cila gjë nuk kishte ndodhur më parë.

Kështu së paku ka njoftuar gazetari rus që punon për BBC-në, Andrey Zahkarov, duke thënë se njeriu që ka qenë gjithmonë vonë në takime tani shfaqet gjithmonë më herët.

“Personi që vonohej qëllimisht në takime tani shfaqet më herët. Diçka ndodhi?”, ka shkruar ai në Twitter.

Theksojmë se Putini nuk u mirëprit si zakonisht me të arritur në Uzbekistan gjersa shihet se shumë liderë shmangin takimet me të.

Ndryshe, Recep Tayyip Erdogan së fundi iu kishte hakmarrë liderit rus duke e lënë të pret pasi Putin të njëjtën gjë e kishte bërë vite më parë me presidentin turk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ushtaraku i Bondsteel thotë se s’ka asnjë indikacion se Amerika tërhiqet nga Kosova

Forcat e NATO-s të udhëhequra nga SHBA, të cilat ruajnë paqen për…

MASH merr kompetencat në gjimnazin”Kiril Pejçinoviq” në Tetovë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se Komunës së Tetovës ia merr…

Vjosa Osmani në ora 19:00 votohet për kryeparlamentare

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që në ora 19:00 të…

Qeveria i kërkon FMN-së analizë për koston e krizës

Qeveria ka kërkuar nga Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar të dalin…

Zëdhënësi i UÇK’së në burg, ndërkohë zëdhënësi i Millosheviqit president”

Njëri nga komandantët e UÇK-së, aktualisht deputet i Kuvendit të Kosovës dhe…