Misioni i OSBE/ODIHR në Shkup i është përgjigjur pozitivisht kërkesës së Ministrisë së Punëve të Jashtme për mundësinë e vëzhgimit të zgjedhjeve të parakohshme eventuale ne vend.Informatën për Alsat e konfirmuan nga Ministria e Punëve të Jashtme prej ku thonë se detaje më të hollësishme do t’i japin në takimin e liderëve ditën e hënë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Anulohet ndërprerja e paralajmëruar për ritransmetimin e TV kanaleve vendore dhe të huaja

Kryeministri Oliver Spasovski, i shoqëruar nga ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës,…

Hakerët sulmojnë uebfaqet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Ministrisë së Arsimit

Ministria e Shëndetësisë informon se është në shënjestër të hakerëve, dhe për…

Aksion policor në Krushopek të Sarajit, konfiskohet sasi e madhe droge

Në një aksion ndërkombëtar policor që po zhvillohet në këto momente në…

Arrestohen dy persona për heroinë

Dje rreth orës 14 e 15 minuta, në rrugën e ,,Ilindenit” në…

Ratifikimi i protokollit për NATO mund të shkaktojë ndryshime në datën e zgjedhjeve

Nëse respektohen të gjitha afatet ligjore Kuvendi do të duhet të shpërndahet…