Rusia është suspenduar nga Këshilli i OKB-së për të Drejtat e Njeriut.

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka votuar pro suspendimit të Rusisë nga Këshilli i saj për të Drejtat e Njeriut.

Votimi u krye gjatë një mbledhjeje të sotme, të mbajtur në Nju-Jork, referuar agresionit dhe luftës ruse ndaj popullit ukrainas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Në Çair numër më i madh i rasteve aktive, më së paku në Sopishte

Kryeqyteti edhe sot me numër më të madh tërasteve të reja me…

Stoltenberg: Spekulimet lidhur me ndryshimin e kufijve në Ballkan prishin stabilitetin

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg tha se nuk e ka…

Burra të armatosur ‘bënë çfarë deshën’ me veturat në një parking në Minneapolis – të pashqetësuar për 15 minuta nga askush

Burra të armatosur hynë në makina në një parking të McDonald’s në…

Shaqir Fetai i zhgënjyer nga Hallk Banka

Derisa po kënaqej nëpër Zvicër, Shaqir Fetait i erdhi një ftesë nga…

Kremlini: Dërgesat e armëve në Ukrainë rrezikojnë sigurinë evropiane

Dërgimi i armëve të rënda dhe armëve të tjera në Ukrainë është…