Një person me kokë të prerë krejtesisht i shtrirë në dalje të Shkupit në autostradë në drejtim për Kosovë!
Aktualisht në vend ngjarje ndodhet policia por nuk ka të dhëna shtesë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

PALIMPSEST PËR LUBOTENIN

Në shiritin e kohës (E shkruar dhe botuar në vitin 2013) Nga…

Hyn në fuqi Ligji për Mbrojtjen e të Dhënave Personale në Maqedoni

Nga sot, hyn në fuqi Ligji i ri për Mbrojtjen e të…

Fillon votimi për referendumin në zonat e pushtuara nga Rusia

Sipas mediave shtetërore ruse, ka filluar votimi në disa nga rajonet e…

BE-ja nuk i përjashton sanksionet ndaj politikanëve të Ballkanit

Zyrtarët e Bashkimit Evropian(BE), shpesh i kanë kritikuar liderët politikë në rajonin…

Pivovarov: Nevojiten hetime të fshehta të korrupsionit nëpër vendkalime kufitare në Maqedoni

Së fundmi u kap një shef i ndrimit në vendkalim kufitar si…